Duble Yol Çalışmaları Son Hızla Devam Ediyor 207

font-size: 10.0pt">Kınık-Soma-Akhisar Duble yol çalışmalarının en kritik noktalarından olan Kırkağaç boğazı

Genişletme hafriyat çalışmalarına başlandı.Yapılan çalışmaların kazasız  yapılması ve herhangi bir aksaklık olmaması için yol çalışmalarının olduğu bölgede kurban kesildi.Soma Belediyesi,Köy Hizmetleri ve E.L.İ. işbirliği ile yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Mehmet ÖKLÜ, Belediye Başkanı Hasan ERGENE Karayolları Şantiye Şefi Erkan Baykal Erdoğan’dan yolun durumu ve çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve bundan sonra çalışmaların nasıl ilerleyeceği ile ilgili proje üzerinde değerlendirmelerde bulundular. Projenin en zor bölümü olarak belirtilen Kırkağaç Boğazında 380 bin metreküp toprak hafriyatı yapılacak. Ayrıca trafiğin aksamaması için geçici olarak servis yolu yapılacak, servis yolu yapılamazsa trafik belirli aralıkla kesilerek yol çalışmalarına bu şekilde devam edilecek.